Rammerne om vores samarbejde

Tryghed og tillid – dét er helt afgørende for ethvert samarbejde, vi indgår i. Vi bruger tid på forventningsafstemning. På at lære hinanden at kende. Og på hele tiden at være i dialog, så ingen efterlades med spørgsmål eller overraskelser. Derfor er vi også helt åbne omkring rammerne for vores samarbejde.

Fakturering af kørsel
Når du får en faktura fra os, så vil den afspejle, hvor meget kørsel, der har været nødvendig. For at gøre det overskueligt og nemt har vi valgt to hovedregler:

Er det i København og omegn, så starter timeprisen fra det tidspunkt, hvor vi ankommer på mødestedet. Her vil vi altså ikke pålægge ekstra kørsel til fakturaen.

Ligger opgaven uden for København og omegn (Sjælland), så starter timeprisen, når vi kører fra kontoret eller mandskabets hjemmeadresse, og du vil derfor se posten “Kørsel” på din faktura.

Minimumtid pr. mand
Når vi påtager os en opgave, gør vi det altid grundigt og godt. For at sikre os, at vores folk altid har roen til at yde en kvalitetsindsats og samtidig leve op til vores høje servicekrav, så fakturerer vi ikke under 4 timer pr. mand.

Forgæves fremmøde
Skulle det ske, at vores folk møder forgæves ind til en opgave, der er forsinket eller som af anden udefrakommende årsag ikke kan udføres som aftalt, så fakturerer vi 4 timer pr. mand.

Arbejdstid og priser
Normale takster gælder i tidsrummet: Mandag til fredag kl. 06.00-17.00.
I aftentimer på hverdage tillægger vi 50% på timeprisen
Ved natarbejde og i weekender tillægger vi 100% på timeprisen.

Specialopgave – og skræddersyet tilbud?
Har du et specielt behov? Så vend endelig tilbage. Vi kan i flere tilfælde godt skræddersy et tilbud til dig, hvis du har en specialopgave og brug for vores hjælp.

Hvad siger vores kunder?


Professionelt, venlige medarbejdere, super arbejde.
En mindre misforståelse blev rettet uden problemer. Alt var rengjort da de forlod stedet. Kan varmt anbefales.


Super flot arbejde, Kan varmt anbefales
Har haft besøg af Zm group, alt er forløbet super. Lige fra første møde har man en god mavefornemmelse. De kunne komme og løse nedrivningsopgaven hurtigt. Super flot arbejde, Kan varmt anbefales


Yderst professionelle indenfor nedrivning
En anbefaling herfra for ZM Group, yderst professionelle indenfor nedrivning samt efterlod de pladsen helt rent efter endt nedrivning.
PS virkelige venlige medarbejder.

Kæmpe anbefaling til Zak og ZM Group
Vi giver ZM Group den største anbefaling! Zak er super tilgængelig på sms, opkald og ved personligt fremmøde. Vi har haft en rigtig god dialog med Zak før, undervejs og ved afslutning af opgaven. Han udviste stor fleksibilitet ift. vores behov og var meget hjælpsom. Og så har han og hans folk udført et rigtig godt stykke arbejde og afholdt den afholdte tidsplan. Alt efter aftalen. Ingen skader, passet godt på fællesarealer i vores opgang, vist hensyn til naboer. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og den behagelige dialog, der var undervejs. Vi giver Zak og hans folk de bedste anbefalinger og vil benytte os af hans virksomhed næste gang det bliver aktuelt.


Meget tilfredse med nedrivning af garagetag
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker. De vidste hvad de gjorde og sparede os dermed penge for korrekt bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet.


Nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker og nogle ekstraarbejder der dukkede op i processen. De vidste hvad de gjorde og de sparede os dermed penge for bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet når man har haft besøg af håndvæ…

Dygtige folk og god dialog
ZM Group stod for planlægningen og nedrivningen af vores forhave, med mange underlag og niveau forskelle. Zak var rigtig god til at orientere om valgmuligheder og projektets fremgang. Der var også stor fokus på at de mange typer byggeaffald blev sorteret og bortskaffet på miljørigtig vis. Vi var meget tilfreds med projektet og havde løbende en god dialog både med Zak og hans dygtige og søde folk.

Må vi hjælpe dig?

Ring på tlf. 40 47 57 16
Vi glæder os til at høre fra dig!