Nedrivning med omtanke

Er du en professionel entreprenør eller håndværker med behov for at få klargjort din byggeplads?
Eller er du en privat bygherre, der gerne vil have fjernet fx en gammel carport?

Vi hjælper gerne!

Hos ZM Group har vi specialiseret os i at levere nedrivning med omtanke uanset opgavens størrelse og affaldets miljøbelastning.
Vi tilbyder de nødvendige maskiner, mennesker og erfaringer, så du kan få en byggeplads, der er klar til dine projekter.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Miljøscreening, test og rapport fra miljørådgiver
  • Korrekt håndtering og bortskaffelse af miljøfarlige stoffer, fx asbest, PCB, bly og tungmetaller
  • Overholdelse af gældende lovgivning og anmeldelse til kommunen
  • Høje interne sikkerhedskrav og fokus på arbejdsmiljø
  • Udvendig hel og delvis nedrivning af fx carporte, drivhuse, garager, pavilloner, udhuse, orangerier og skure
  • Indvendig hel og delvis nedrivning af fx vægge, gulve, lofter, køkkener, badeværelser og skabe
  • Som dit nedrivningsfirma i København leverer vi alt, hvad du måtte have brug for af hård og let nedrivning, demontering, ophugning, opbrækning, partiel nedrivning og miljønedrivning
  • Kort sagt: Alt andet end totalnedrivning af hele bygninger

Hvad siger vores kunder?

Kæmpe anbefaling til Zak og ZM Group
Vi giver ZM Group den største anbefaling! Zak er super tilgængelig på sms, opkald og ved personligt fremmøde. Vi har haft en rigtig god dialog med Zak før, undervejs og ved afslutning af opgaven. Han udviste stor fleksibilitet ift. vores behov og var meget hjælpsom. Og så har han og hans folk udført et rigtig godt stykke arbejde og afholdt den afholdte tidsplan. Alt efter aftalen. Ingen skader, passet godt på fællesarealer i vores opgang, vist hensyn til naboer. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og den behagelige dialog, der var undervejs. Vi giver Zak og hans folk de bedste anbefalinger og vil benytte os af hans virksomhed næste gang det bliver aktuelt.


Meget tilfredse med nedrivning af garagetag
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker. De vidste hvad de gjorde og sparede os dermed penge for korrekt bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet.


Nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker og nogle ekstraarbejder der dukkede op i processen. De vidste hvad de gjorde og de sparede os dermed penge for bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet når man har haft besøg af håndvæ…

Må vi hjælpe dig?

Ring på tlf. 40 47 57 16
Vi glæder os til at høre fra dig!