Nedrivning med omtanke

Er du en professionel entreprenør eller håndværker med behov for at få klargjort din byggeplads?
Eller er du en privat bygherre, der gerne vil have fjernet fx en gammel carport?

Så er du kommet til rette sted.

Hos ZM Group har vi specialiseret os i at levere nedrivning med omtanke uanset opgavens størrelse og affaldets miljøbelastning.
Vi tilbyder de nødvendige maskiner, mennesker og erfaringer, så du kan få en byggeplads, der er klar til dine projekter.

Vi håndterer dit miljøaffald:

  • Miljøscreening, test og rapport fra miljørådgiver
  • Miljønedrivning
  • Korrekt håndtering og bortskaffelse af miljøfarlige stoffer, fx asbest, PCB, bly og tungmetaller
  • Overholdelse af gældende lovgivning og anmeldelse til kommunen
  • Vi har høje interne sikkerhedskrav, når vi håndterer dit miljøaffald

Vi hjælper også med:

  • Udvendig nedrivning af fx carporte, drivhuse, garager, pavilloner, udhuse, orangerier og skure. Hel eller delvis nedrivning
  • Indvendig nedrivning og opbrydning af fx vægge, gulve, lofter, køkkener, badeværelser og skabe. Hel eller delvis nedrivning
  • Nedskæring, ophugning og demontering af køkkener, badeværelser, trægulve og andet
  • Dygtige folk, der har styr på sikkerhedskrav og arbejdsmiljø
  • Kort sagt: Alt andet end totalnedrivning af hele bygninger

Hvad siger vores kunder?


Professionelt, venlige medarbejdere, super arbejde.
En mindre misforståelse blev rettet uden problemer. Alt var rengjort da de forlod stedet. Kan varmt anbefales.


Super flot arbejde, Kan varmt anbefales
Har haft besøg af Zm group, alt er forløbet super. Lige fra første møde har man en god mavefornemmelse. De kunne komme og løse nedrivningsopgaven hurtigt. Super flot arbejde, Kan varmt anbefales


Yderst professionelle indenfor nedrivning
En anbefaling herfra for ZM Group, yderst professionelle indenfor nedrivning samt efterlod de pladsen helt rent efter endt nedrivning.
PS virkelige venlige medarbejder.

Kæmpe anbefaling til Zak og ZM Group
Vi giver ZM Group den største anbefaling! Zak er super tilgængelig på sms, opkald og ved personligt fremmøde. Vi har haft en rigtig god dialog med Zak før, undervejs og ved afslutning af opgaven. Han udviste stor fleksibilitet ift. vores behov og var meget hjælpsom. Og så har han og hans folk udført et rigtig godt stykke arbejde og afholdt den afholdte tidsplan. Alt efter aftalen. Ingen skader, passet godt på fællesarealer i vores opgang, vist hensyn til naboer. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og den behagelige dialog, der var undervejs. Vi giver Zak og hans folk de bedste anbefalinger og vil benytte os af hans virksomhed næste gang det bliver aktuelt.


Meget tilfredse med nedrivning af garagetag
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker. De vidste hvad de gjorde og sparede os dermed penge for korrekt bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet.


Nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker og nogle ekstraarbejder der dukkede op i processen. De vidste hvad de gjorde og de sparede os dermed penge for bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet når man har haft besøg af håndvæ…

Dygtige folk og god dialog
ZM Group stod for planlægningen og nedrivningen af vores forhave, med mange underlag og niveau forskelle. Zak var rigtig god til at orientere om valgmuligheder og projektets fremgang. Der var også stor fokus på at de mange typer byggeaffald blev sorteret og bortskaffet på miljørigtig vis. Vi var meget tilfreds med projektet og havde løbende en god dialog både med Zak og hans dygtige og søde folk.

Må vi hjælpe dig?

Ring på tlf. 40 47 57 16
Vi glæder os til at høre fra dig!