Vi samler på glade kunder

Hos ZM Group er vi dybt taknemmelige for alle de rosende ord, vi løbende får for vores arbejde.  Læs med her:


Kæmpe anbefaling til Zak og ZM Group
Vi giver ZM Group den største anbefaling! Zak er super tilgængelig på sms, opkald og ved personligt fremmøde. Vi har haft en rigtig god dialog med Zak før, undervejs og ved afslutning af opgaven. Han udviste stor fleksibilitet ift. vores behov og var meget hjælpsom. Og så har han og hans folk udført et rigtig godt stykke arbejde og afholdt den afholdte tidsplan. Alt efter aftalen. Ingen skader, passet godt på fællesarealer i vores opgang, vist hensyn til naboer. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og den behagelige dialog, der var undervejs. Vi giver Zak og hans folk de bedste anbefalinger og vil benytte os af hans virksomhed næste gang det bliver aktuelt.


Professionelt, venlige medarbejdere, super arbejde.
En mindre misforståelse blev rettet uden problemer. Alt var rengjort da de forlod stedet. Kan varmt anbefales.


Meget tilfredse med nedrivning af garagetag
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker. De vidste hvad de gjorde og sparede os dermed penge for korrekt bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet.


Punktlig og imødekommende rigtigt god…
Punktlig og imødekommende rigtigt god oplevelse og det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger deres hjælp og jeg kan varmt anbefale zak og hans firma til små og store opgaver👍😊


Kvalitet, Professionalisme, Svartid, Værdi
Har haft besøg af Zm group, alt er forløbet super. Lige fra første møde har man en god mavefornemmelse. De kunne komme og løse nedrivningsopgaven hurtigt. Super flot arbejde, Kan varmt anbefales.


Nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker og nogle ekstraarbejder der dukkede op i processen. De vidste hvad de gjorde og de sparede os dermed penge for bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet når man har haft besøg af håndvæ…


Yderst professionale indenfor nedrivning
En anbefaling herfra for ZM Group, yderst professionale indenfor nedrivning samt efterlod de pladsen helt rent efter endt nedrivning.
PS virkelige venlige medarbejder.


Professionalisme
Kunne ikke være mere tilfreds med det fuldførte arbejde, samtidig med at deres service var i top! Alt i alt perfekt oplevelse, kan klart anbefales!


Tryghed i top
Tryghed i top! Super struktureret forløb med meget høj faglighed. Mange tak til zak 👍🏼

Profesionelle fra a til z
Det er sjældent at jeg vælger det dyreste af de tre tilbud jeg får ind, men det gjorde jeg denne gang med Zak fra ZM Group – og jeg fortrød det ikke. De var profesionelle fra a til z og afleverede en perfekt nedrivning. Zak var derudover meget god på kommunikation og overholdt alle aftaler.

Dygtige folk og god dialog
ZM Group stod for planlægningen og nedrivningen af vores forhave, med mange underlag og niveau forskelle. Zak var rigtig god til at orientere om valgmuligheder og projektets fremgang. Der var også stor fokus på at de mange typer byggeaffald blev sorteret og bortskaffet på miljørigtig vis. Vi var meget tilfreds med projektet og havde løbende en god dialog både med Zak og hans dygtige og søde folk.

Må vi hjælpe dig?

Ring på tlf. 40 47 57 16
Vi glæder os til at høre fra dig!