Professionel Byggepladsservice

ZM Group kan stille med op til 80 mand fra dag til dag via vores datterselskab

Fleksibel byggepladsservice

Skal du i gang, eller er lige blevet færdig med et større byggeprojekt? Hos ZM Group rykker vi hurtigt og effektivt ud, og hjælper dig med professionel byggepladsservice i København og på resten af Sjælland.

Vi er bevidste om, at enhver pause i et byggeri er dyrt, og derfor er det essentielt at holde maskineriet i gang. Vores byggepladsservice gør det nemt og enkelt, at hyre det rette personale, så hverdagen kan fortsætte som planlagt. Med mange års erfaring inden for branchen, tager vi hånd om projektet fra start til slut. Vi bistår med kyndig rådgivning og udførsel i alt fra etablering af byggepladsen til slutrengøring efter håndværkerne. Derudover er vi medlem af overenskomst samt har styr på vores forsikring. Dette er din garanti for veludført håndværk, hvilket også fremgår af vores flotte anmeldelser. Ved B2B aftaler er forsikring via udlejeren.

Hvad indebærer byggepladsservice?

Hos ZM Group udfører vi et væld af opgaver inden for byggepladsservice. Vi har mandskabet og maskinerne til, at udføre alle former for byggeservice til enhver byggeplads.

I samarbejde med dig sørger vi for, at skræddersy en løsning præcis efter dine behov og ønsker. Vi udfører blandt andet følgende inden for  byggepladsservice:

 • Levering af materialer
 • Mandskabsudlejning
 • Oprydning af af byggepladsen
 • Løbende vedligeholdelse
 • Rengøring før overlevering af byggeopgaven

Passer ovenstående ikke på dit kommende projekt? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører alt inden for byggepladsservice.

Troværdige eksperter

Før vi påbegynder byggepladsservice, vurderer vi hvilke maskiner, der er behov for. Hertil sørger vi altid for, at byggepladsen lever op til alle krav i indretning og faciliteter. Dette sikrer, at vi leverer et perfekt resultat fra start til slut.

Med ZM Group får du et motiveret team, som går den ekstra mil for, at opgaven bliver løst til punkt og prikke. Men måske vigtigst af alt, for at du får et tilfredsstillende resultat. Vi er heller ikke sky for at gå med hjelm eller sikkerhedssko, skulle der være brug for det.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en totalløsning eller en enkelt byggepladsservice, så kan du trygt stole på ZM Group til, at leverer et perfekt resultat – hvér gang. Du kan kontakte os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk. Endvidere kan du altid udfylde vores kontaktformular her på siden. Så tager vi en uforpligtende snak omkring byggepladsservice, og giver samtidigt et gratis tilbud på netop din opgave.

Tro ikke på hvad jeg siger men på hvad kunderne siger

Intet er for stort

og intet er for småt

Vi er miljøorienteret, og derfor går vi op i at finde miljøvenlige løsninger. Vi sørger for at rydde op og sortere alle materialer både under og efter nedrivningen. Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi efterlader overfladen af tidligere objekter plant og klar til ny anvendelse.

 • Miljøbevidst

  Vi sørger for, at der er rent når vi går

 • Eksperter

  Med vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere påtager vi os opgaver af enhver art

 • Kvalitetssikret

  Vi sørger for en kontrolleret nedrivning af objekter uanset hvilken størrelse, vi har med at gøre

 • Kontrolleret nedrivning

  Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser

 • Innovative

  Vi hænger ikke fast i gamle vaner