Byggepladsservice udført af professionelle

Skal du i gang eller lige blevet færdigt med et større byggeprojekt? Hos ZM Group rykker vi hurtigt ud af starthullerne og hjælper dig med professionel byggepladsservice i København og på resten af Sjælland.

Hvad indebærer byggepladsservice?

Hos ZM Group kan vi hjælpe dig med et væld af opgaver. Når det kommer til byggepladsservice, har vi et mandskab med kompetencer til, at udføre den bedste form for byggeservice til enhver byggeplads.

I samarbejde med dig sørger vi for, at skræddersy en løsning præcis efter dine behov og ønsker. Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • levering af materialer
 • mandskabsudlejning
 • oprydning af af byggepladsen
 • løbende vedligeholdelse
 • rengøring før overlevering af byggeopgaven

Kort sagt, så hjælper vi med enhver form for vedligeholdelse og rengøringsservice for byggepladsen.

Vi ved at enhver pause i et byggeri er dyrt, og derfor er det vigtigt hele tiden at holde maskineriet i gang. Vi gør det nemt for dig at hyre det personale, som sikrer at i kan fortsætte hverdagen som planlagt. Vi kan hjælpe dig med alt fra etablering af byggepladsen til slutrengøring efter håndværkerne.

Eksperter du kan stole på

Før vi går i gang vurderer vi hvilke maskiner, som der er behov for. Derudover sørger vi altid for, at byggepladsen lever op til alle krav i indretning og faciliteter. Dette sikrer, at vi leverer et perfekt resultat fra start til endelig resultat.

Vores motiveret team består af dansk arbejdskraft, som altid sørger for, at opgaven bliver løst til punkt og prikke. Vi er heller ikke sky for at gå med hjelm eller sikkerhedssko, skulle der være brug for det.

Har du brug for en totalløsning eller en enkelt byggepladsservice, kan du trygt stole på ZM Group til at leverer et perfekt resultat – hvér gang. Du kan kontakte os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk, hvor vi kan tage en uforpligtende snak samt give et gratis tilbud på netop din opgave.

Tro ikke på hvad jeg siger men på hvad kunderne siger

Intet er for stort

og intet er for småt

Vi er miljøorienteret, og derfor går vi op i at finde miljøvenlige løsninger. Vi sørger for at rydde op og sortere alle materialer både under og efter nedrivningen. Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi efterlader overfladen af tidligere objekter plant og klar til ny anvendelse.

 • Miljøbevidst

  Vi sørger for, at der er rent når vi går

 • Eksperter

  Med vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere påtager vi os opgaver af enhver art

 • Kvalitetssikret

  Vi sørger for en kontrolleret nedrivning af objekter uanset hvilken størrelse, vi har med at gøre

 • Kontrolleret nedrivning

  Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser

 • Innovative

  Vi hænger ikke fast i gamle vaner

© Copyright - ZM Group ApS