Nedrivning af køkken og badeværelse

Vi er en fleksibel virksomhed, der kan tilpasse os enhver opgave

Drømmer du om at rive det gamle køkken ned for, at få plads til nye køkkenelementer, men virker det som et uoverskueligt og drænende projekt? Måske skal det lille Københavner badeværelse udvides? Uanset hvad opgaven lyder på, kan du med ét opkald få igangsat dine drømme. Hos ZM Group hjælper vi dig med alt fra nedrivning af køkken – lige fra låger og skabe til andre større køkkenelementer og mindre vægge – samt nedrivning af badeværelse.

Vi klarer alle nedrivninger

Nedrivning af køkken og badeværelse kan være et mere omfattende projekt, og det er derfor en rigtig god idé at betale sig fra det. Hos ZM Group anser vi Intet er for stort eller for småt til os. Vi garanterer dig, uanset opgavens omfang, at vi vil gøre et solidt og professionelt arbejde til en god og fornuftig pris. Naturligvis skal prisen ikke komme som en ubehagelig overraskelse, hvorfor vi aftaler den på forhånd, når vi har besigtigede opgaven. Ligeledes som vi aftaler hvilket tid på døgnet, du ønsker, at vi står for nedrivningen.

Tro ikke på hvad jeg siger men på hvad kunderne siger

Intet er for stort

og intet er for småt

Vi er miljøorienteret, og derfor går vi op i at finde miljøvenlige løsninger. Vi sørger for at rydde op og sortere alle materialer både under og efter nedrivningen. Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi efterlader overfladen af tidligere objekter plant og klar til ny anvendelse.

 • Miljøbevidst

  Vi sørger for, at der er rent når vi går

 • Eksperter

  Med vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere påtager vi os opgaver af enhver art

 • Kvalitetssikret

  Vi sørger for en kontrolleret nedrivning af objekter uanset hvilken størrelse, vi har med at gøre

 • Kontrolleret nedrivning

  Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser

 • Innovative

  Vi hænger ikke fast i gamle vaner

© Copyright - ZM Group ApS