Nedrivning af køkken og badeværelse

Sikker nedrivning hver gang

ZM Group kan stille med op til 80 mand fra dag til dag via vores datterselskab

Effektiv nedrivning af køkken

Drømmer du om nedrivning af køkken for at få plads til nye køkkenelementer, men virker dette som et uoverskueligt og drænende projekt? Måske skal det lille Københavner badeværelse udvides? Uanset opgavens størrelse og kompleksitet, kan du med ét opkald få realiseret dine drømme om nedrivning af køkken og bad. Hos ZM Group udfører vi alt inden for nedrivning af køkken – lige fra låger og skabe til andre større køkkenelementer og mindre vægge – samt nedrivning af badeværelse.

Nedrivning udført af professionelle eksperter

Nedrivning af et gammelt køkken kan umiddelbart lyde som en simpel opgave, hvor køkkenskabe skal ødelægges og bortskaffes. Realiteten er dog, at opgaven er mere omfattende end som så. Det er et tidskrævende og hårdt projekt, som kræver de rette kompetencer. Lad ZM Group klare det hårde arbejde, så er du sikret et tilfredsstillende resultat. Vi tager hånd om projektet fra A-Z, og sørger for, at alt fra fliser og klinker til gammelt fliselim fra væggene fjernes. Hertil bistår vi gerne med rådgivning inden udførslen påbegyndes. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved, at have kunden i fokus. Derfor bliver dine behov og ønsker altid hørt hos os. Med disse og vores store ekspertise samt brede faglighed, finder vi sammen den bedste løsning.

Vi udfører enhver opgave

Nedrivning af køkken og badeværelse kan være et omfattende og komplekst projekt. Vi anbefaler derfor altid, at du rådgiver dig med professionelle fagfolk. På den måde undgår du bekostelige fejl og mangler. Hos ZM Group er ingen nedrivning for stor eller for lille. Som professionelle og fagudlærte nedrivere, er vi din garanti for et veludført og sikkert resultat. Hertil tilbyder vi konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Hos os undgår du ubehagelige på regningen, hvorfor vi altid aftaler prisen på forhånd, når vi har besigtiget opgaven. Ligeledes aftaler vi hvilken tid på døgnet, som du ønsker, at vi står for nedrivning af køkken eller bad.

Lad drømmen blive en realitet

Hos ZM Group får du altid en fast kontaktperson, som følger dit projekt helt til dørs med rådgivning og regulære opdateringer på din nedrivning. Her kan du være sikker på, at vi altid leverer et solidt resultat. Desuden er vi medlem af overenskomst, og har vores forsikring i orden.

Start dialogen omkring nedrivning af dit badeværelse allerede i dag. Vi står klar til at skabe plads, så du kan få realiseret dine drømme. Du kan kontakte os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Tro ikke på hvad jeg siger men på hvad kunderne siger

Intet er for stort

og intet er for småt

Vi er miljøorienteret, og derfor går vi op i at finde miljøvenlige løsninger. Vi sørger for at rydde op og sortere alle materialer både under og efter nedrivningen. Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi efterlader overfladen af tidligere objekter plant og klar til ny anvendelse.

 • Miljøbevidst

  Vi sørger for, at der er rent når vi går

 • Eksperter

  Med vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere påtager vi os opgaver af enhver art

 • Kvalitetssikret

  Vi sørger for en kontrolleret nedrivning af objekter uanset hvilken størrelse, vi har med at gøre

 • Kontrolleret nedrivning

  Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser

 • Innovative

  Vi hænger ikke fast i gamle vaner