Priser – Erhverv

Hvad koster det?

Første skridt ind i et eventuelt samarbejde er, at vi snakker sammen: Vi vil gerne høre lidt om dine behov. Vi også gerne høre, om du ønsker fast pris eller timepris. Og så vil vi måske også gerne på besøg og besigtige opgaven, så vi er helt sikre på, at vi giver dig det tilbud, der bedst matcher dit behov.

Arbejdstid og priser
Alle vores priser gælder i tidsrummet: Mandag til fredag kl. 06.00-17.00.
Uden for dette tidsrum tillægger vi 50% på timeprisen.

Nedrivning

Timepris pr. person

 • Let:
  300 kr. + moms
 • Hård:
  350 kr. + moms
 • Miljø:
  420 kr. + moms

Inkl. værktøj, bil, trailer mv.
Ekskl. materialer, bortskaffelse mv.

Byggeservice

Timepris pr. person

 • Ufaglært arbejdskraft
  300 kr. + moms
  Fx lettere montage

Inkl. værktøj, bil, trailer mv.
Ekskl. materialer, bortskaffelse mv.

Mandskab

Timepris pr. person

 • Ufaglært arbejdskraft
  280 kr. + moms

Ekskl. værktøj, bil, trailer, materialer, bortskaffelse mv.

Hvad siger vores kunder?


Professionelt, venlige medarbejdere, super arbejde.
En mindre misforståelse blev rettet uden problemer. Alt var rengjort da de forlod stedet. Kan varmt anbefales.


Super flot arbejde, Kan varmt anbefales
Har haft besøg af Zm group, alt er forløbet super. Lige fra første møde har man en god mavefornemmelse. De kunne komme og løse nedrivningsopgaven hurtigt. Super flot arbejde, Kan varmt anbefales


Yderst professionelle indenfor nedrivning
En anbefaling herfra for ZM Group, yderst professionelle indenfor nedrivning samt efterlod de pladsen helt rent efter endt nedrivning.
PS virkelige venlige medarbejder.

Kæmpe anbefaling til Zak og ZM Group
Vi giver ZM Group den største anbefaling! Zak er super tilgængelig på sms, opkald og ved personligt fremmøde. Vi har haft en rigtig god dialog med Zak før, undervejs og ved afslutning af opgaven. Han udviste stor fleksibilitet ift. vores behov og var meget hjælpsom. Og så har han og hans folk udført et rigtig godt stykke arbejde og afholdt den afholdte tidsplan. Alt efter aftalen. Ingen skader, passet godt på fællesarealer i vores opgang, vist hensyn til naboer. Vi har været meget tilfredse med arbejdet og den behagelige dialog, der var undervejs. Vi giver Zak og hans folk de bedste anbefalinger og vil benytte os af hans virksomhed næste gang det bliver aktuelt.


Meget tilfredse med nedrivning af garagetag
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker. De vidste hvad de gjorde og sparede os dermed penge for korrekt bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet.


Nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge
Vi er meget tilfredse med forløbet af nedrivning af et garagetag, beton gulv og to murede skillevæge. Aftalerne var tydeligt og blev overholdt. ZM group var derudover meget imødekommende i forhold til vores ønsker og nogle ekstraarbejder der dukkede op i processen. De vidste hvad de gjorde og de sparede os dermed penge for bortskaffelse af byggeaffald. De har ryddet rigtigt godt op efter sig selv og efterladt stedet helt rent, som desværre ikke altid er tilfældet når man har haft besøg af håndvæ…

Dygtige folk og god dialog
ZM Group stod for planlægningen og nedrivningen af vores forhave, med mange underlag og niveau forskelle. Zak var rigtig god til at orientere om valgmuligheder og projektets fremgang. Der var også stor fokus på at de mange typer byggeaffald blev sorteret og bortskaffet på miljørigtig vis. Vi var meget tilfreds med projektet og havde løbende en god dialog både med Zak og hans dygtige og søde folk.

Må vi hjælpe dig?

Ring på tlf. 40 47 57 16
Vi glæder os til at høre fra dig!