Mandskabsudlejning

Når arbejdet kalder og du har brug for et par ekstra hænder, så kan vi hos ZM Group hjælpe dig med professionel mandskabsudlejning. Om du oplever sygdom i medarbejderstaben, ferie i det sædvanlige personale eller travlhed i hverdagen, så står vi til rådighed med udlejning af mandskab.

Vi har kompetencerne til enhver byggeplads – ingen opgaver er for omfattende for vores professionelle mandskab. Vi stiller hurtigt det antal mandskab, som du har brug for. Vores brede erfaring med færdsel og sikkerhed på byggepladser gør til, at vi kan hjælpe med selv de besværlige opgaver.

Fleksibilitet og professionalisme

Hos ZM Group tilbyder vi altid høj kvalitet. Vores mandskab er meget fleksible og kan træde til med kort varsel. Så har du brug for et akut mandskab, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi benytter os altid af sikkerhedsprocedurer og ifører os gerne hjelm og sikkerhedssko, hvis der skulle være brug for det. Mangler du fleksibelt og motiveret arbejdskraft til forefaldende opgaver, så kan du fange os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk.

Vi stiller op fra dag til dag med et professionelt team, som er indforstået med opgaven og kan hjælpe med alt fra små til større udfordringer.

Som specialister med mere end 7 års erfaring, tilbyder vi mandskabsudlejning til bl.a.:

 • oprydning og rengøring på byggepladsen
 • bortkørsel af affald
 • flytning af materialer
 • nedrivning

Med andre ord tilbyder vi arbejdsmænd til enhver opgave på byggepladsen. Vores motiveret team består af dansk arbejdskraft, som altid sørger for, at opgaven bliver løst til punkt og prikke.

Vores mandskabsudlejning leverer alt fra mandskab til bil, trailer og håndværktøj, skulle der være brug for det.

Få en pris på mandskabsudlejning

Ved vores mandskabsudlejning sørger vi altid for, at vores mandskab lever op til alle lovpligtige krav og faglige kompetencer. Har du brug for et par ekstra hænder i form af mandskabsudlejning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk.

Tro ikke på hvad jeg siger men på hvad kunderne siger

Intet er for stort

og intet er for småt

Vi er miljøorienteret, og derfor går vi op i at finde miljøvenlige løsninger. Vi sørger for at rydde op og sortere alle materialer både under og efter nedrivningen. Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi efterlader overfladen af tidligere objekter plant og klar til ny anvendelse.

 • Miljøbevidst

  Vi sørger for, at der er rent når vi går

 • Eksperter

  Med vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere påtager vi os opgaver af enhver art

 • Kvalitetssikret

  Vi sørger for en kontrolleret nedrivning af objekter uanset hvilken størrelse, vi har med at gøre

 • Kontrolleret nedrivning

  Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser

 • Innovative

  Vi hænger ikke fast i gamle vaner

© Copyright - ZM Group ApS