Mandskabsudlejning

ZM Group kan stille med op til 80 mand fra dag til dag via vores datterselskab

Effektiv og fleksibel mandskabs­udlejning

Står du, og skal bruge et par ekstra hænder til udførsel af en opgave? Så er du det rette sted. Hos ZM Group tilbyder vi professionel mandskabsudlejning i København og på resten af Sjælland. Om du oplever sygdom i medarbejderstaben, ferie i det sædvanlige personale eller travlhed i hverdagen, så står vi til rådighed med udlejning af kompetent og professionelt mandskab.

Hos ZM Group får du mandskabsudlejning med kompetencerne til enhver byggeplads – ingen opgaver er for omfattende for vores professionelle mandskab. Med op til 60 erfarne arbejdsfolk og 20 professionelle nedrivere stiller vi hurtigt op med det mandskab, som du har brug for. Vores store erfaring med færdsel og sikkerhed på byggepladser gør, at vi kan hjælpe med selv de mest komplekse opgaver.

Professionelt team med fokus på kvalitet

Hos ZM Group værner vi om god service og høj kvalitet. Vores mandskab er fleksible, og kan træde til med kort varsel. Har du brug for akut mandskabsudlejning, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi benytter os altid af sikkerhedsprocedurer, og ifører os gerne hjelm og sikkerhedssko, hvis der skulle være brug for det. Desuden er vi medlem af overenskomst, samt har vores forsikring på det rene. Vores B2B service foregår via udlejerens forsikring. Mangler du fleksibelt og motiveret arbejdskraft til forefaldende opgaver, så kan du kontakte os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk.

Vi stiller op fra dag til dag med et professionelt team, som er indforstået med opgaven, og som kan hjælpe med alt fra små til store udfordringer.

Mere end 7 års erfaring

Som specialister med mere end 7 års erfaring, tilbyder vi mandskabsudlejning til blandt andet:

 • Oprydning og rengøring på byggepladsen
 • Bortkørsel af affald
 • Flytning af materialer
 • Nedrivning

Passer ovenstående ikke på dine behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder mandskab til en bred palette af opgaver på byggepladser. Vores team af professionelle og motiverede arbejdsmænd, stræber efter at udfører enhver opgave til perfektion. Dette er din garanti for et tilfredsstillende samarbejde.

Med mandskabsudlejning fra ZM Group får du alt fra mandskab til bil, trailer og håndværktøj, skulle der være brug for det. Vi tilbyder arme og ben, til dig der har brug for det.

Få et tilbud på mandskabs­udlejning

Start dialogen omkring mandskabsudlejning allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring din specifikke opgave, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du brug for et par ekstra hænder i form af mandskabsudlejning, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 47 57 16 eller e-mail kontakt@zmgroup.dk.

Tro ikke på hvad jeg siger men på hvad kunderne siger

Intet er for stort

og intet er for småt

Vi er miljøorienteret, og derfor går vi op i at finde miljøvenlige løsninger. Vi sørger for at rydde op og sortere alle materialer både under og efter nedrivningen. Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi efterlader overfladen af tidligere objekter plant og klar til ny anvendelse.

 • Miljøbevidst

  Vi sørger for, at der er rent når vi går

 • Eksperter

  Med vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere påtager vi os opgaver af enhver art

 • Kvalitetssikret

  Vi sørger for en kontrolleret nedrivning af objekter uanset hvilken størrelse, vi har med at gøre

 • Kontrolleret nedrivning

  Vi gør en stor ære i at udføre nedrivning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser

 • Innovative

  Vi hænger ikke fast i gamle vaner